2015. augusztus 23., vasárnap

Nyár végi bejegyzés :D

Sziasztok gimiseim! :*

Tudom, a The Story Of My Life hivatalosan is lezárult, de úgy gondoltam itt az ideje, hogy meglepjelek titeket némi infóval.
De először is beszéljünk a suliról :'( Igen, a suliról.
 
Nos mint legtöbben én is csak titokban várom a sulit. Ilyenkor imádok készülődni, füzeteket, ruhákat, ceruzákat és tollakat venni, de emelett bennem van az a bizonyos nincs-kedvem-tanulni érzés. Ennek ellenére lelkiekben megpróbálom felkészíteni magamat a sulira.
Legtöbbször sulis filmeket nézek és suliról szóló könyveket olvasok, emelett megpróbálom különböző DIY (do it yourself=csináld magad) ötletekkel feldobni a füzeteimet és a szobámat. Az utolsó napokban pedig kiélvezem a nyári szünetet olvasok, sorozatokat és filmeket nézek, egyszóval pihenek, mert ahogy szeptember elsején becsengetnek, megkezdődik a tanulás.
Sok sikert kívánok minden olvasómnak a tanévhoz! :* Az utolsó hetet meg mindenképpen élvezzétek ki, de azért lelkiekben ti is készüljetek fel a tanulásra. ;)
 
Most pedig jöjjön néhány infó. Meg van a következő blogom címe: The Savior-A megmentő. A történet a jövőben fog játszódni, egy elképzelt világban. Semmi természetfeletti nem lesz benne. :) Hamarosan jövök a történet ismertetőjével.
 
És még egy bejelenteni valóm van. :D Mint említettem egy kezdő író megkeresett azzal, hogy fanfictiont írna a The Story Of My Life-ból, pontosabban Fodor Tomi életéről. Nos az író megengedte, hogy itt is közzé tehessem a hírt, hogy most már biztos abban, hogy megírja a sztorit és hogy hamarosan fel is fogja tenni a prológust meg az első részt. :) Nos a linket még nem tudom belinkelni nektek, de az író nevét felfedem előtettek. Nos dobpergés :D... Tristan Rebkins. Ma beszéltem Tristannal és nagyon izgatott a blog miatt, reméli tetszeni fog nektek. Én pedig remélem, hogy meglátogatjátok majd a blogját.
 
Nos további szép napot és további jó nyarat mindenkinek! :*
Skyler Brooks
 
 
 
                                     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése